Akalın İlkokulu

Vizyon: Çağdaş bir yönetim ve eğitim anlayışıyla Kızıltepe İlçesi Akalın İlkokulu’nun eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkararak başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: 1-Anne baba eğitimi. 2- Çocukların eğitimi 3-Toplumun her kesiminde eğitim 4-Her zaman her yerde eğitim 5- Toplumun eğitim, kültürel, sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak etkin ve verimli kurum oluşturmak 6-Toplumsal kişilik kazanmış iyi vatandaşlar yetiştirmek. 7-İnsan odaklı kendisi ve çevresiyle odaklı barışık, düşünen, üreten, ürettiğini satabilen, mutlu, umutlu bireyler yetiştirmek 8-Soran ve sorgulayan bireylerin yetiştirilmesine öncülük etmek 9-Okul öncesindeki başarının arttırılması 10-Öğrenciler arasındaki motivasyonun arttırılması 11-Kurumun kendini ifade edebilirliğinin etkin hale getirilmesi.

Saatler: 07.00-16.30
Isınma: sobalı
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: KIZILTEPE -ŞENYURT KARAYOLU ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Yok

WEB - https://akalinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AKALIN MAH. AKALIN KÜME EVLERİ NO 2 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - AKALIN KÖYÜ

Adres - AKALIN MAH. AKALIN KÜME EVLERİ NO 2 KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım Kızıltepe Şenyurt yolu üzerinde olduğundan ulaşım problemi yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5km